Skip to content

Støt os og støt dyrene.

Kom med og støt aktiviteterne for dyrenes skyld.

Skal du med til danmarkshistoriens største march for dyrene?
Lørdag d. 31. august 2024 afholder vi for første gang nogensinde dyreFRIGØRELSESmarch, og vi planlægger, at det skal være den største march, der nogensinde er afholdt i Danmark for dyrene. Dette bliver et historisk event, som du ikke vil gå glip af og en unik mulighed for at sprede viden om de grusomheder, dyrene hver eneste dag lever og dør i.
Hvorfor marche for dyrene?
Vi lever i en verden hvor milliarder dyr hver eneste dag lider pga. mennesker. Dyr, der har fået frataget alt, som bare ønsker at leve. Dyrene skriger efter hjælp, men ingen lytter, så vi må forsøge at være deres stemme. Desto flere af os, som råber, desto højere er vores stemme, og dermed øger vi chancen for, at nogen vil lytte.
Kom med d. 31. august, når vi marcherer for total dyrefrigørelse.
Dyrefrigørelse nu!
Flere detaljer kommer tættere på datoen.
Dyre frigørelsesmarrch

Støt os og støt dyrene.

Kom og støt aktiviteterne for dyrenes skyld.

MINKAVL ER OG BLIVER DYREMISHANDLING!

Vi behøver alt hjælp. 🙂

March med sted og klokkeslet

Vegan Activism Denmark 4. februar 2023 På Thyholm har man for nylig spærret 753 mink inde i små trådbure, hvor de skal leve et liv i lidelse og avles på, så deres unger kan blive gasset ihjel. 20 aktivister fra VAD, Animal Rebellion og CAFT dukkede op ved minkfarmen og afholdt en fredelig protest imod dyremishandlingen.

Vegan Activism Denmark 11. februar 2023 kl. 16.20 Demo med CAFT Danmark foran Louis Vuitton på Strøget i København 4 fantastiske aktivister er dukket op, politiet har lige været her.

Vegan Activism Denmark 14. februar 2023 kl. 16.20 Endnu en protest mod pelsindustrien! Max Mara fortsætter med at mishandle dyr for deres pels. Det skal stoppes nu! Tak til CAFT Danmark for at afholde disse demonstrationer.

Back to top